3D tekeningen

De nieuwste aanwinst in de mogelijkheden van Bert Print & Zet, het maken van tekeningen en het bewerken van bestanden in 3D.

Productpresentatie, prototypen, modellen etc.

Met 3D weergave kan uw product van alle kanten worden bekeken. Een prototype van binnen en van buiten. Een wandeling door een gebouw worden gemaakt. De mogelijkheden zijn eindeloos. Denk aan het beoordelen van kleurgebruik, de inrichting van een interieur, de gebruiksmogelijkheden ván en routing in een pand.

3D printen

Elke dag komen er nieuwe toepassingen van 3D printen bij. Afhankelijk van het gebruiksdoel is hiervoor een breed scala aan printers en printmethoden. Het zal duidelijk zijn dat voor het printen van bijvoorbeeld chocolade een andere printer en andere printmethode nodig is dan voor metaal. Het grootste en voordeligste aanbod is er in 3D printers die werken met kunststof. Maar niet elke kunststof is geschikt wanneer het gaat om het printen van een vervangend onderdeel. Het loont daarom de moeite al vooraf te bedenken aan welke eisen het te printen model moet voldoen. De eisen aan het printbestand verschillen ook per 3D-printer, daar in de ontwerpfase al rekening mee houden bespaart veel tijd en kosten. Wij zijn u graag behulpzaam bij het vinden van een voor uw doel geschikte printmethode.

BTW-id NL1300339B72

Copyright Bert Print & Zet - Oktober 2021 ©